Velký návrat croblih: Vyhořel jsem a neuměl garantovat kvalitu, nebyl to kalkul, chci vybudovat sladkej Mekáč

PODCAST HROT PAVLA ŠTRUNCE

Velký návrat croblih: Vyhořel jsem a neuměl garantovat kvalitu, nebyl to kalkul, chci vybudovat sladkej Mekáč
Lukáš Vašek před sedmi lety založil pekárnu sladkých croblih. Foto: Echo24
1
Hrot Pavla Štrunce
  • EchoPrime
Sdílet:

Pokračování příběhu Oh Deer Bakery: "Vyhořel jsem, neshody s partnerem vedly k tomu, že jsem z toho musel odejít, kvalita šla dolů a já jsem to neuměl změnit. Ale dostal jsem nabídku, na kterou jsem čekal sedm let, nový prostor je přesně to, co chci, croblihy budeme vyrábět přímo na místě," říká Lukáš Vašek, který před sedmi lety založil pekárnu sladkých croblih Oh Deer Bakery, ale koncem roku skončil.

Tvrdí, že reakce, které přišly, když oznámil konec, absolutně nečekal a i proto před několika dny po dvou měsících otevřel novou prodejnu naproti té, kde začínal. "Spím devět hodin týdně, žene mě nesmrtelnost a to, že chci byznys jednou předat dětem. Chceme se víc zaměřit na kávu a slané sendviče, čerstvost a kvalita produktů byla to, co mě donutilo skončit, protože jsem výrobu předal partnerovi a nebyl jsem spokojený já ani zákazníci," dodává.

Současně před rokem expandoval do Rijádu v Saúdské Arábii, kde otevřel franšízu. Dalším plánem na zahraniční expanzi je Kuvajt a následně by se svým produktem rád zkusil prorazit i v USA, konkrétně v Indianapolis.

Plnou verzi podcastu najdete ZDE.

 

Sdílet:

Hlavní zprávy

×

Podobné články