Předplatné
Můj účet
Přihlásit se
Zapomněli jste heslo?
Založit nový účet
Týdeník Echo
Můj účet
Odhlásit
Rubriky
Úvodní strana
10 let Echa
Domov
Komentáře
Svět
Ekonomika
Rozhovory
Podcasty
Panorama
Blogosvět
Politická aréna
Aréna názorů
Úhel pohledu
Auto
Speciální přílohy
EchoTV
Kontakty
Předplatné
Inzerce
O nás
About us
Zásady ochrany osobních údajů
Obchodní podmínky
Prohlášení o souborech cookies
Navštivte také
Echo Prime
Tydeník Echo
Echomedia eShop
Website by
Coolpany SE
Domov
Přihlásit se
Předplatné
Domov
Komentáře
Svět
Ekonomika
Panorama
Echo Prime
Týdeník Echo
Podcasty
Monitor
Předplatné
Majitel restaurace Red Pif Milan Bartoš a šéfkuchař původem ze Srí Lanky Stephen Senewiratne.
-
Foto: Red Pif
Milan Bartoš z Red Pif připravil pro karlovarský festival gastrozónu
-
Foto: Red Pif
Hlavní motiv gastrozóny ve Varech je hashtag Pupppunk
-
Foto: Red Pif
Ukázka z festivalového menu - grilovaný mořský okoun (160 Kč)
-
Foto: Red Pif
Ukázka z festivalového menu - tatarák z lososa (110 Kč)
-
Foto: Red Pif
Ukázka z festivalového menu - chobotnice s vepřovou kůží a avokádem (110 Kč)
-
Foto: Red Pif
Ukázka z festivalového menu - jehněčí s kuskusem, datlemi a tuřínem (470 Kč)
-
Foto: Red Pif
Křepelky s ústřicemi, rukolou, šafránem a vlašskými ořechy (440 Kč)
-
Foto: Red Pif
Majitel restaurace Red Pif Milan Bartoš a šéfkuchař původem ze Srí Lanky Stephen Senewiratne.
-
Foto: Red Pif
Zpět na článek