Příprava kuřecího masa na bombajských jatkách i českém dvorku. - Foto: Jan Zatorsky
Asi jediným druhem masa, které je přijatelné pro všechny kultury a náboženství je kuřecí. - Jan Zatorsky
V klecích pro kuřata moc prostoru není. - Jan Zatorsky
Jedny z mnoha kuřecích jatek v centru Bombaje mají tři místnosti a dvorek - Jan Zatorsky
Pracovat se začíná za rozbřesku - Jan Zatorsky
K čištění se kuřata přenášejí ke kádím s vodou na dvorku - Jan Zatorsky
Ruční transport a třídění kuřat. - Jan Zatorsky
Ze zbytků se nažerou i domácí zvířata - Jan Zatorsky
a jiná havěť. - Jan Zatorsky
Jak to vypadá na zemi. - Jan Zatorsky
V jatkách je horko. Je čas na přestávku. - Jan Zatorsky
Po třech hodinách je hotovo. - Jan Zatorsky
Ještě se po práci umýt. - Jan Zatorsky
Poslední fotografie byla pořízena na dvorku českém. Deset kilometrů od Prahy. Černé slepice si u špalku s tesačkou pochutnávají na vnitřnostech svých bílých družek. Celý proces vypadal podobně jako ve vzdálené zemi. Stejně jako celebesští muslimové porcující psy se ale češi divili, proč je fotím a co je na tom tak zajímavého. - Jan Zatorsky