Předplatné
Můj účet
Přihlásit se
Zapomněli jste heslo?
Založit nový účet
Týdeník Echo
Můj účet
Odhlásit
Rubriky
Úvodní strana
10 let Echa
Domov
Komentáře
Svět
Ekonomika
Rozhovory
Podcasty
Panorama
Blogosvět
Politická aréna
Aréna názorů
Úhel pohledu
Auto
Speciální přílohy
EchoTV
Kontakty
Předplatné
Inzerce
O nás
About us
Zásady ochrany osobních údajů
Obchodní podmínky
Prohlášení o souborech cookies
Navštivte také
Echo Prime
Tydeník Echo
Echomedia eShop
Website by
Coolpany SE
Galerie
Přihlásit se
Předplatné
Domov
Komentáře
Svět
Ekonomika
Panorama
Echo Prime
Týdeník Echo
Podcasty
Monitor
Předplatné
Příprava kuřecího masa na bombajských jatkách i českém dvorku.
-
Foto: Jan Zatorsky
Asi jediným druhem masa, které je přijatelné pro všechny kultury a náboženství je kuřecí.
-
Jan Zatorsky
V klecích pro kuřata moc prostoru není.
-
Jan Zatorsky
Jedny z mnoha kuřecích jatek v centru Bombaje mají tři místnosti a dvorek
-
Jan Zatorsky
Pracovat se začíná za rozbřesku
-
Jan Zatorsky
K čištění se kuřata přenášejí ke kádím s vodou na dvorku
-
Jan Zatorsky
Ruční transport a třídění kuřat.
-
Jan Zatorsky
Ze zbytků se nažerou i domácí zvířata
-
Jan Zatorsky
a jiná havěť.
-
Jan Zatorsky
Jak to vypadá na zemi.
-
Jan Zatorsky
V jatkách je horko. Je čas na přestávku.
-
Jan Zatorsky
Po třech hodinách je hotovo.
-
Jan Zatorsky
Ještě se po práci umýt.
-
Jan Zatorsky
Poslední fotografie byla pořízena na dvorku českém. Deset kilometrů od Prahy. Černé slepice si u špalku s tesačkou pochutnávají na vnitřnostech svých bílých družek. Celý proces vypadal podobně jako ve vzdálené zemi. Stejně jako celebesští muslimové porcující psy se ale češi divili, proč je fotím a co je na tom tak zajímavého.
-
Jan Zatorsky
Zpět na článek