Konec roku v Atelier restaurant
KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Konec roku je tady a v Atelier restaurantu máme pro vás spoustu nového.
Jednak nová jídla na menu od znovuotevření ale i speciální večery, které můete strávit s námi, vždyť doma jste byi už tento rok dost.
Štědrý den 24.12.
Oběd nebo jen něco malé pod zub než začně večerní přejídání, k tomu sklenička vína či bublin. To zní jako plán. Přímo perfektní plán na nejkrásnější den v roce, před procházkou nebo po ní. Budeme uvnitř ale i na terase pod topením či před restaurací na chodníku s malým ohněm pro ještě lepší atmosféru. Těšíme se na vás v této sváteční atmosféře, podávat budeme několik nových jídel a spoustu vín i po skleničce.
Na Štěpána do hospody! 26.12.
Je nám jasné, že jste si toho doma užili již dost tento rok, tak neváhejte a přijďte k nám i na Štěpána a dejte si u nás něco dobrého a my se o vás budeme starat jak o vlastní. Pětichodové menu s výběrem jídel z toho nejlepšího, co jsme vymysleli tento rok a nestihli naservírovat ale i něco tradičního. Menu i s vinným doprovodem je za 2.800 Kč na osobu. Doporučujeme včas rezervovat.
Amuse bouche a champagne
Telecí váleček, opečený tuňák), petrželový dresink s kapari, pečený citrón
Pečená kachní prsa, kroketa z trhaného stehna, zelí, dýňové noky, sváteční výpek
Saint Félicien – vyzrálý burgundský sýr s pomerančovou marmeládou a ovocným chlebem
Marinovaná hruška, mák, ořechový vaječňák, oplatka
Champagne na aperitiv a vína z Moravy, Rakouska, Francie a Španělska k celému menu.
Silvestr. Konečně!
Konec roku budeme slavit conejvíce a důstojně. Skvělé kompletní sedmichodové menu plné ryb, masa, drůbeže a mořských plodů, včetně doprovodných vín, champagne na aperitiv a ledová vodka před dezertem, hmmm? Uvolněná atmosféra a přátelský servis k tomu. To vám nadělíme, připijeme si s vámi na rok 2021 a budeme doufat, že nám bude víc nakloněný než ten končící. Doporučujeme rezervovat, z povolených 40 míst zbýva už jen půlka. Menu All inclusive je za 4.990 Kč na osobu.
Menu Silvestr
Duo předkrmů
- Marinovaný pravý mořský jazyk, kaviár z mořské ježka, citronová pěna
- Sušený Ibérijský bok, brambory, bryndza
Polévka
- Silné masové veloute, foie gras
Teplý předkrm
- Holubí prsa, jelito, dýňový závin, růžičková kapusta
Hlavní výběr
- Hovězí brisket sous-vide, rajská omáčka, opečené škubánky, špenát
nebo
- Mečoun, pancheta, hrášek, domácí tagliatelles, lanýž
Plato sýrů s ořechy a pomerančovou marmeládou
Dezert:
- Kokosové tiramisu
Káva a náš ořechový vaječňák
Nový rok slavíme dvakrát.
Novoroční večeře bude ve znamení lehkých jídel, ústřic, ryb, mořských plodů, zvěřiny, bublin, svěžích bílých a těžkých červených vín. Prostě rok 2021 zahájíme pořádně, ať se vyvede, ideálně lépe než ten 2020 a oslavíme jeho příchod hned dvakrát, 1. a 2. ledna 2021. Speciální a la carte bude k dispozici od 16h a nemusíte spěchat, ani s příchodem a ani s odchodem. Prostě se nestresovat a užít si něco hezkého, protože víte jak se to říka. Jak na Nový, tak po celý. Těším se na tento začátek a moc rádi jej prožijeme s vámi.