Veganské jerky nikdo nechce, hovězího denně potřebujeme tři tuny, říká majitel firmy na sušené maso

Veganské jerky nikdo nechce, hovězího denně potřebujeme tři tuny, říká majitel firmy na sušené maso

PODCAST

Podcasty
Echo24
Sdílet:

Česko je mekka sušeného masa, říká zakladatel společnosti Fine Gusto Nature David Novák, který byl hostem Hrotu Pavla Štrunce. Jeho firma je největší český výrobce sušeného masa.

„V Německu v současné době máme problém dostat se do některých řetězců, je tam hodně trend veganství, takže i společnosti, se kterými spolupracujeme v Česku, naše výrobky na německém trhu nechtějí,“ říká Novák a dodává, že jeho firma veganské jerky vyrábí, řetězce ho rády dávají do sortimentu, ale ve výsledku se příliš neprodává.

Za zásadní úspěch Novák považuje to, že se jim podařilo vyjednat kontrakt na dodávky sušených masných produktů britské armádě. Proč nedodávají té české? Jaké maso je potřeba na sušení a proč je cena často vyšší, než by zákazníci možná čekali? Podívejte se na rozhovor v podcastu Hrot Pavla Štrunce!

Kompletní audio i videoverzi najdete ZDE.

Sdílet:

Hlavní zprávy

Weby provozuje SPM Media a.s.,
Křížová 2598/4D,
150 00 Praha 5,
IČ 14121816

Echo24.cz

×

Podobné články